Kooikerhondjes van de Kytomba

 

 

17 april 2011 was het zover. De 2e puppy terugkomdag.


Wat een dag! Wat een feest! Alles zat mee. 17 april 2011. Stralend weer. Heerlijke temperatuur. Leuke en gezellige baasjes. De dag kon niet meer stuk.

Na een lange voorbereiding was het eindelijk zover. De puppy terugkomdag 2011 was een feit. Om 13.00 uur afgesproken om een wandeling te gaan maken bij de IJsbaan in Kaatsheuvel. Er waren een aantal nationaliteiten bij elkaar. België, Frankrijk en Nederland.

Na de wandeling, van ruim een uur in de stralende zon, in colonne getogen naar Heesbeen. Mijn moeder had haar tuin beschikbaar gesteld om daar een bbq te houden. De dagen ervoor hadden we alles klaar gezet, dus we konden allemaal aanvallen.

Eugène en ik waren helemaal onder de indruk. Iedereen kwam nl. met een kado. Het leek wel een verjaardag. Het was echt overweldigend. We werden er verlegen van. En dat wil wat zeggen. Super. Iedereen nogmaals bedankt voor de prachtige kado's.

's-avonds om 21.30 uur waren onze hondjes nog niet moe:

Maar toen we thuis waren, waren ze totall-los. Ze zijn nog een dag moe geweest. Ook maandag hebben we geen kind aan ze gehad.

Klik op deze link voor de foto's van de

puppyterugkomdag

 

E-mailen
Map