Kooikerhondjes van de Kytomba

 

 

 

Gastenboek

77 berichten op 16 pagina's
Yolande Spaans
17-12-19 23:06:03
Lieve mensen,
Wat hebben jullie de puppies veel meegegeven aan liefde en ervaringen (t/m de kennismaking met Sinterklaas en Zwarte Piet!), en wat hebben jullie ons vanaf het begin enorm mee laten genieten via foto's, filmpjes en de webcam. Het was een geweldige ervaring om juist van jullie een pup (Veertje!) te krijgen.
Heel veel dank voor dat alles!
Liefs,
Yolande
Sonja Nieuwburg
10-12-19 09:09:11
Lieve Hennie en Eus,

Heel veel succes de komende dagen met het uitzwaaien van jullie puppykinderen. Ze zeggen altijd uit het oog uit het hart maar dat is bij jullie zeker niet zo! De hondjes zitten voor altijd in jullie harten en er komen altijd weer momenten dat jullie ze terug zien. Ook ik zal het gaan missen, de afgelopen 8 weken dagelijks genoten van de prachtige foto’s, alle leuke verhalen en natuurlijk elke avond de live beelden, dank je wel!! ??
Willy
28-10-19 09:20:34
Wat een ontzettend goed idee om in het begin de webcam ook overdag aan te zetten. Leuk om zo gedurende de dag steeds even mee te kijken. En wat krijg je dan bewondering voor alle mama's van een nestje, in dit geval dus Liske. Ik ben benieuwd wanneer Perre bijspringt in de verzorging.
Elly Elly van de Leijgraaf
25-10-19 18:29:32
Ik bliek iedere avond even mee via de webcam. Zo leuk ,die puppies. Bijna vijf jaar geleden alweer dat Beau bij jullie geboren is. Ik ben zo gek op deze lieverd, al heeft hij ook wel zijn gebruiksaanwijzing. Maar die ken ik ondertussen wel uit mijn hoofd. Ik hoop de puppies een keer in real live te zien, op de hei of bij jullie thuis.
Veel plezier de komende weken met het grut.

Liefs Elly en Beau
Sonja Nieuwburg
18-10-19 19:16:23
Hennie en Eus van harte gefeliciteerd met dit prachtige nestje! Blijft een prachtig iets. Geniet weer van de prachtige foto’s, filmpjes en web-cam?
Geniet van een hele mooie tijd de komende weken, ik doe mee op afstand?
Groeten van ons en?van Benji
( tot puppy knuffel tijd❤️)
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Info