Kooikerhondjes van de Kytomba

 

 

 

Gastenboek

98 berichten op 20 pagina's
Eva S
19-02-22 17:29:23
Beste Hennie en Eus,

Wat heb ik weer genoten om die lieve, kleine, grappige “schatjes” op te zien groeien tot mooie, lieve puppy's / mini hondjes.

Dit is het 2e nest waarbij ik echt heb genoten van alle beelden. Iedere dag heb ik wel eventjes op de webcam gekeken hoe het met de kleintjes ging, en wat genoot ik daar ontzettend van!
En ook van alle andere beelden/foto's, echt geweldig! Wat een schatjes/knapperds, maar ook jullie foto's / beelden! Haarscherp, fantastisch om te zien!

Heel veel geluk toegewenst aan jullie (als fokker zijnde).
Ik hoop dat ik nog meerdere malen mag en kan genieten van alle prachtige honden / puppy's, want wat is het toch een leuk, lief een mooi ras! (Wij hebben zelf ook een kooiker, van nu ruim 1 jaar).

Ook voor de nieuwe baasjes van de puppy's, heel erg veel geluk en succes met deze knapperds.

En Hennie en Eus, ook jullie ontzettend veel geluk gewenst met jullie kleine, lieve schat, Sjötta (en alle andere lieve honden natuurlijk!)

Nogmaals, ik heb ontzettend genoten van alle lieve, mooie, grappige en leuke beelden!

Vriendelijke groeten,
Eva
Maurice Moers
17-01-22 11:15:21
Beste Hennie en Eus,
Het blijft nog altijd een belevenis om die kleine, lieve “schatjes” te zien opgroeien tot mooie puppies.
Van harte nog veel geluk toegewenst aan de trotse fokkers die het al zoveel jaren buitengewoon goed doen om de hondjes een warme thuis en start te geven in hun leven.
Mijn hond Wita die nu bijna 12 jaar is, kreeg bij Hennie en Eus de basis om op te groeien tot een schat van een hond. De toekomstige baasjes wens ik evenveel geluk toe.
Groetjes,
Maurice.
Francelle Frerichs
02-01-22 20:39:58
Beste Hennie en Eus, wat is het weer genieten van de pups via de webcam! Wij denken veel terug aan vorig jaar toen wij een van de gelukkigen waren die een pup van jullie mochten krijgen. En nu is die lieve Femte moeder geworden, weer zo bijzonder. Geniet van die negen lieverd. En alvast heel veel geluk aan alle toekomstige baasjes. Betere fokkers kunnen jullie je niet wensen. Warme groeten, Francelle
Corrie van Beek
27-12-21 12:06:17
Henny en Eus, gefeliciteerd met jullie prachtige nestje met jonge hondjes.
Willy
26-11-21 14:21:12
Alhoewel we regelmatig contact met jullie hebben en ik jullie dus al gefeliciteerd heb met het komende nestje, wil ik dit toch ook nog via het gastenboek doen. Van harte. Heel spannend want zou het dit jaar wel een echt kerstnestje worden? En wat te denken van het feit dat jullie uit dit nestje zelf een pup gaan houden. Wij allen van het Z-nestje van Liske weten maar al te goed hoe energiek een pup in huis kan zijn. Geniet er maar weer van en ik kijk zoals altijd bij een nestje, gezellig via de webcam weer mee.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map