Kooikerhondjes van de Kytomba

 

Nestkeuring 10 maart 2018

Elk jaar organiseert de Kooikervereniging een nestkeuring. Dit jaar waren alle nesten geboren in 2016 en lid van de vereniging aan de beurt.Winja had toen een nest van 12!

10 "pupjes" waren er aanwezig. Super tof. Wij waren in de middag aan de beurt. Eerst natuurlijk koffie gedronken. En gezellig bij gekletst.


Om 13.30 uur deed Reo mee aan de dekreuenparade. #supertrots. Mooie en lieve hond. Ik hoop dat hij veel gevraagd zal worden.

Eindelijk was "ons" nest aan de beurt. De keurmeester viel niet echt in de smaak bij ons nest. Geen van allen vonden het leuk om door hem betast te worden. Ook van andere nesten hoorden we hetzelfde geluid. De keurmeester dacht zeker dat iedereen showhonden had. Die man snapte er echt niets van. (licht uitgedrukt). Gelukkig hadden we het onderling gezellig.

Na de keuring geprobeerd om een groepsfoto te maken. We probeerden om alle hondjes op de tafel te zetten en dan zonder baasjes op de foto. Hahahaha. Foutje. Als de 1 stil zat, ging de ander weg. Dat hebben we dus maar gauw opgegeven.

Daarna allemaal 1 voor 1 op de foto en daar heb ik thuis 1 foto van gemaakt, incl. de 2 pupjes die er die dag niet bij waren. Zie hier het resultaat:

Nest 2016


Na deze verplichte nummers hebben de hondjes nog lekker bij en in het water kunnen spelen. En dat vinden ze vast 100x leuker.

Wij baasjes zijn bij 't Veerhuys in Beusichem een bakske gaan drinken.

Het was een hele gezellig middag, ondanks die "fijne" keurmeester.


E-mailen
Map