Kooikerhondjes van de Kytomba

 

De dekking

Liske deed er deze keer lang over dat haar progesteron steeg. Ik had gedacht en berekend n.a.v. haar vorige waardes, dat ze afgelopen zondag gedekt zou mogen worden. Maar toen stond haar progesteron nog erg laag. Ik had al een hotel geboekt en die dus gelijk maar geannuleerd. Dan maar boeken voor 2 dagen later. 

Het is een spannende tijd geweest i.v.m. corona. Ik had een geschikte reu gevonden in Duitsland in de buurt van Hamburg, maar zou ik nog wel mogen reizen? We zijn er maar vol ingegaan. Dus progesteron prikken tot aan de laatste dag en dan zien we wel. Dinsdag morgen (27 oktober) eerst voor de zekerheid nog bloed geprikt. Ik heb de gok genomen en voordat de uitslag binnen was toch maar vertrokken naar Duitsland. Het is tenslotte 4,5 uur rijden. Gelukkig kreeg ik onderweg positief nieuws. De dekking kan doorgaan. Pfffffft. Gelukkig.

Maar wat hebben we geluk gehad. Dinsdag en woensdag hadden we de dekking en op woensdag werden er strengere maatregelen genomen in Duitsland.


Heerlijke reis gehad. Om 14 uur waren Liske en ik bij het hotel. Gauw ingecheckt, spullen naar boven gebracht en gelijk naar Flynn gereden. Hotel was maar 15 minuten vanaf Flynn zijn woning.

Bij Flynn werd ze enthousiast begroet door hem. Ze waren blij om elkaar te zien. Lekker in de tuin los gelaten en die 2 hun ding laten doen. Flynn wist er wel raad mee. 15 minuten gekoppeld gestaan. Gezellig nog koffie gedronken, gekletst en formulieren ingevuld. Daarna weer naar het hotel gegaan.

Afgesproken om de volgende ochtend nog een keer te gaan. Goed geslapen en lekker ontbeten. Het is herfst en onderweg naar Flynn had ik mooie plekjes gezien waar ik de auto neer kon zetten en kon gaan wandelen in het bos.

Fijne wandeling gemaakt. Wat is het nu mooi in het bos. Al die mooie kleuren.

Ook de 2e dekking ging voortvarend. Wederom een dik kwartier gekoppeld gestaan.

Worden weer 4 lange weken wachten, want dan is de echo.

E-mailen
Map