Kooikerhondjes van de Kytomba

 

 

Winja is weer terug

Sinds vandaag woont Winja (pup nestje 2010) weer bij ons. Wegens privé omstandigheden heeft haar baasje ons verzocht om haar weer in ons gezin terug te nemen. Gezien het feit dat wij onze verantwoordelijkheden kennen als fokker, hebben wij daar natuurlijk mee ingestemd.

Natuurlijk waren Kyra en Perre er het eerste uur niet echt mee eens, maar na enige tijd lag Winja op schoot bij Eugène, samen met moeder Kyra. Vrienden zijn het nog niet. Kyra en Perre beoefenen de kunst in het negeren. Ze is er niet................Ze is er niet..................Ze is er niet. Winja haalt alles uit de kast om hun aandacht te trekken. Mooi om te zien, die hondentaal. We zijn er van overtuigd dat dit over een paar dagen helemaal gaat lukken.

Ze is heel lief, levendig en aanhankelijk en voor een pup luistert ze al goed. Kortom..... het is een heerlijk beestje.

De komende weken zal ze in ieder geval bij ons zijn. Wat we daarna gaan beslissen weten we nog niet. In samenspraak met haar baasje gaan we zoeken naar een oplossing. Of ze blijft bij ons, of ze wordt herplaatst.

11 januari 2011.

Het is definitief: Winja blijft bij ons wonen

Voor ons was het al gauw duidelijk. Winja zou bij ons blijven wonen. Haar baasje kwam vandaag op bezoek en deze was daar helemaal gelukkig mee. Dus vanaf vandaag is het officieel dat Winja bij ons blijft wonen. Wij zijn heel gelukkig met haar.


Cursus GH1

Examen GH1

Cursus GH2

Examen GH2

Behendigheid

Examen behendigheid

1e show Oss

Kampioensclubmatch 2011

Winja is ziek

Winja is overleden


E-mailen
Map