Kooikerhondjes van de Kytomba

 

Nestkeuring, 11 maart 2017

Elk jaar organiseert de Kooikervereniging een nestkeuring. Dit jaar waren alle nesten geboren in 2015 en lid van de vereniging aan de beurt. Wij mochten aan het einde van de middag ring. Helaas waren er maar 4 pupjes uit ons nestje aanwezig. Dat kon de pret niet drukken. Na een bakkie koffie, zijn we gezellig met z'n allen naar buiten gegaan. We hadden nog tijd genoeg. Daar konden de hondjes zich lekker uitleven. Het was maar goed dat ze daarna nog een uurtje moesten wachten, want wat zagen ze er allemaal uit!!! Heerlijk. I love it.

Toen we dan eindelijk aan de beurt waren, zagen ze er allemaal weer spik en span uit.

Op deze dag kan je ook goedkoop de knieën laten onderzoeken op Patella Luxatie. Pancho, Pemba en Pleun-Sientje hebben dit laten doen en gelukkig hadden ze alle 3 vaste knieën.

Op het einde van de keuring roept de keurmeester iedereen bij elkaar. En daar kregen we een gigantisch compliment. (is ook te lezen in het keurverslag) Hij had die dag verschillende kooikertjes gehad die in zijn vingers beten. En daarom was hij bijzonder gecharmeerd van "ons" nestje. Ze waren allemaal heel vriendelijk en een open karakter.

We hebben een hartstikke gezellige middag gehad. Iedereen bedankt voor jullie komst en gezelligheid.Foto's van de zaal en de keuring:


Foto's van het buiten avontuur:

E-mailen
Map