Kooikerhondjes van de Kytomba

 

Vakantiefoto's

Op 31 augustus zouden wij met de boot op vakantie gaan. Maar dat ging helemaal anders lopen. De zaterdag daarvoor begon onze Winja te hoesten bij de minste inspanning en toen voelde ik de onweersbui al hangen. We wisten dat ze longkanker had en dat het elk moment slechter kon gaan. Die maandag zijn we dus niet vertrokken maar naar de dierenarts gegaan. Ik hoopte nog dat ze kennelhoest zou hebben. Helaas dat was het niet. Dan weet je genoeg. Verder was ze er nog best goed aan, dus toch besloten om op dinsdag te vertrekken en in de buurt  te blijven (Lees.... de Biesbosch). 

Op woensdag avond ging het ineens heel slecht met Winja en zijn we donderdag ochtend terug gevaren na contact te hebben gehad met de dierenarts. De uitkomst daarvan is inmiddels bekend. Winja is die donderdag overleden. Wat een enorm verdriet is dat. 

Toch besloten om vrijdags weer te gaan varen. En zo waren we op vrijdag weer op dezelfde plek met 4 honden als waar we woensdag met 5 honden vertrokken waren. Wat voel je je dan raar en vreemd. Je voelt je een verrader ten opzichte van Winja. Jij bent "gezellig" aan het vakantie vieren en je laat je hond thuis. 

Achteraf enorm blij dat we toch gegaan zijn. Zo konden we langzaam wennen aan 1 hond minder. 

Al met al toch nog best een fijne vakantie gehad. Heel veel mooi weer. Zelfs nog een paar dagen boven de 30 gr gehad. 

Onze route. 

- Biesbosch

- De Linge op en af.

- Heusden

- Gouden Ham. Hier hebben we bijna een week gelegen.

- Doeveren

En weer thuis in Sprang-Capelle.

 

 

E-mailen
Map